Welkom.Over ons.Nieuws.Borduren.Kado-hoekje.Hoeden.Galerij.Contact .

© 2012 Atelier Coralie

Cursus HOED MAKEN

 

Maak zelf uw hoed. Dat kan ook!

In een viertal ochtenden of middagen gaat u aan de slag om zelf uw eigen te maken.

We werken in kleine groepjes van 4 of 5 personen. En het is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Er zijn veel mogelijkheden zowel in vorm als in kleur als in materiaal. U kunt zelf een keuze maken waardoor u uiteindelijk met een uniek exemplaar naar huis gaat.

De lessen vinden plaats op een nader te overleg-gen tijdstip. U kunt zelf de voorkeur voor een dagdeel aangeven.

Kosten voor 4 lessen € 85,- incl. koffie/thee met wat lekkers, maar excl. materiaal. (Materiaalkosten zijn 30 a 40 Euro). (lees nog meer.....)

 

Reservering is nodig!

 

 

Fascinator of haarversiering

In 1 dagdeel maakt u een unieke haarversiering van sinemay op een haarband of kam. Een fascinator wordt gedragen als een alternatief voor een hoed. Vaak samengesteld uit een combinatie van veren, bloemen, kralen en fijne stoffen, gehecht aan het haar door een clip, kam of band. Kosten 50 euro incl. materiaal en koffie/thee  en wat lekkers.

Een leuk uitje.

Kom eens naar Atelier Coralie om er een power-point presentatie van De Hoed en de Rand te zien. Een presentatie over de geschiedenis van de hoed. Demonstratie van materiaal, mallen en vormen van de hoed. Kosten 15 euro p.p. incl koffie of thee en wat lekkers.